Eli kertoilen tässä kirjoituksessa vähnä tämän viikon asioita..

Maanantaina oli vetelehtivä, tuskastuttavan pitkä koulupäivä.. Menimme illalla Nennelle, minä ja sisko käytettiin Hippi ja Milou ulkona ja tavattiin serkkumme Nikke ja hänen tyttöystävänsä Tuuva. Lenkillä runosuoni alkoi pulppuamaan, tässä tulos:

 

Hippi ja Milou mielellään ulkoilevat täällä, niin kauniilla pakkassäällä.

He kuulevat, kun tuuli tuivertaa ja näkevät: revontulet taivaalla tanhuaa.

Jo lumipeite hohtava, kirkas maan lempeästi alleen peittää. Kotona Nenne koirille jo herkkuruokaa keittää.

 

Tiistaina kävin jälleen kerran kera siskon Sirkan ja Soinnun luona. Oli tosi hauskaa. Kävimme Mun lempparieläinkaupassa Royal Pet Storessa, ja ostin Ruulle naksuttimen ja 2 klipsulla tomivaa rusettia lahjaksi Oonalle, joka tulee perjantaina.

 

Noniin, nyt siis salaperäinen HAC Elastic. Aloitin Katan seuraksi cheertanssin HAC:ssä. Se on cheerleadingia ilman nostoja. Joukkueemme nimi on Elastic ja treenaamme tiistaisin 1,5 h ja sunnuntaisin 2 h. Cheertanssi on ihan sikakivaa! Tänään pianotunti ja ensimmäinen 1 sivun biisi ja sitten kaupungille ostamaan treenejä varten tanssitossut. Jos vien henkilötietolaput treeneihin sunnuntaina, saan jo tiistaina HAC-paidan.

 

Eilen mulla oli myös partio. Huhhuh, alkaa kertyä paljon harrastuksia.. No, tehtiin pienryhmissä Helsinki-aiheista peliä ja suoritimme siten Kotiseutu-merkkiä. Kevään aikana jokaisen ryhmäläisen täytyy pitää iltahiljaisuus kokouksessa. Mun vuoro on tietty ekana, heti ensi kokouksessa. Aion laulaa tai soittaa levyltä Meill' on metsässä nuotiopiiri-laulun, vetää pari venytystä ja herättää keskustelua eläinsuojelusta. Että sillee, onneksi keksin nopeeasti ohjelman! :) Ruuska muuten makailee mun kädellä, että terveisiä häneltä!

 

Mette ja Ruu